Предимства на разтегателния диван

от admin 30.04.2019 0 коментар(а)

Ако закупуването на допълнително легло само за няколко нощи в годината изглежда прекомерно или ако мястото е проблем, тогава диванът може да бъде вашето решение.

И така, какви са ползите от наличието на разтегателен диван над стандартните дивани? И какво трябва да търсите?

От Мебел Арон сме събрали списък с неща, които трябва да вземете под внимание при покупката.

 

1.Двойната функционалност спестява място

 

Разтегателният диван изпълнява две функции, като стилно място за сядане и практично място за сън, така че това е фантастичен начин да извлечете максимума от своето пространство. Изпълнението на многобройните нужди го прави много практичен избор, така че не е нужно да се притеснявате, че леглото и дивана могат да изпълнят стая, без да оставят място за други вещи и мебели. Малките апартаменти и къщи са идеални за използване на разтегателен диван, когато пространството е ограничено.

 

2.Голям обхват от дизайни

 

В Мебели Арон сме ви приготвили богата гама от разтегателни дивани, с които ще направите дома си по-комфортно, уютно и подредено място. При нас ще откриете разтегателни дивани за ежедневно спане, ъглови разтегателни дивани Арон, двуместни и триместни разтегателни дивани на топ цени.

 

3.Разтегнатите дивани са подобни на спалня

 

Когато става въпрос за разглеждане на алтернативите, разтегателен диван често е най-удобният избор и най-подходящата възможност за настаняване на гостите. Когато се насладите на добър нощен сън, има много ползи за здравето и благосъстоянието. Осигурете тези предимства за гостите си, като им предоставите луксозно място за сън и се уверете, че те се събуждат щастливи и освежени.

 

4.Бързо и лесно сгъване и разгъване

 

Много от дизайните за дивани се предлагат с бърз механизъм, така че всичко, което трябва да направите, е да премахнете красивите си декоративни възглавници и да извадите леглото с вградения си матрак.

 

5. Възможности за съхранение

 

Ъглов разтегателен диван разполага с полезно пространство за съхранение, което ви позволява да приберете завивките с лекота, така че вече няма нужда да се тревожите за намиране на допълнително място за съхранение. 

 

 

 

 

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРОДУТКИ ТУК >