Как да изберем обзавеждане за хол

от admin 30.04.2019 0 коментар(а)

Искате да смените обзавеждането в дневната? Ето съветите на онлайн магазин за мебели Арон:

1. Вземете правилни мерки на помещението 

 

Използвайте рулетка, за да измерите дължината и ширината на стаята си. Също така вземете под внимание размерите на всички ниши или други места в помещението. 

 

2. Създайте си план

 

Можете да начертаете своя план на лист обикновена хартия. Определете колко място можете да спестите за мебели и да скицирате по няколко различни начина, по които мебелите могат да се поберат в помещението. Също така трябва да вземете предвид поне един метър свободното пространство между мебелите. Всичко по-малко от това ще ви накара да се почувствате сякаш помещението е още по-тясно.

 

3. Измерете вратите 

 

Измерете колко широки са вашите врати, за да предотвратите потенциални неприятности при доставката.

 

4. Помислете как ще се използва стаята

 

Ако вашата всекидневна ще бъде използвана за ежедневни събирания, ще ви трябват здрави, устойчиви и качествени мебели, особено ако децата ви са още малки. 

 

5. Обърнете внимание на естествената архитектура на помещението

 

Някои стаи съдържат вградени дизайнерски елементи, които могат да ви помогнат да определите вида на мебелите, които ще изглеждат най-добре в стаята. Модерните мебели могат да бъдат най-добрият вариант за всекидневна с изглед към града.

Повечето от дневните разполагат с диван, фотьойл, масичка за кафе, както и секция за телевизор. Дивани Арон, холни гарнитури, ъглови дивани, холни маси, разтегателни дивани и холни секции Арон можете да си поръчате на много достъпна цена. 

Всяка част от мебелите във вашата всекидневна трябва да допълва останалите. В противен случай стаята ви ще изглежда хаотично.

 

 

 

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРОДУТКИ ТУК >