Разнообразие от колекции на немския производител на смесители Grohe


Grohe е немски производител на смесители за бани, кухни и други помещения. Колекцията на Grohe включва широка гама от смесители за всякакви нужди и предпочитания. Ето някои от ключовите характеристики на колекцията на Grohe:


1.    Разнообразие на модели: Grohe предлага множество модели смесители за бани и кухни, от които можете да избирате, включително стенни, монтирани на плота или на басейна. Моделите са налични в различни стилове и цветове, за да се харесат на всеки вкус.

2.    Технология за спестяване на вода: Голяма част от смесителите за баня и кухня на Grohe  са оборудвани с технология за спестяване на вода, като например система за контрол на потока и механизми за намаляване на консумацията на вода.

3.    Високо качество на материалите: Grohe използва висококачествени материали при производството на своите смесители, като например неръждаема стомана, месинг и хром. Това гарантира дълготрайността на продуктите и им дава елегантен външен вид.

4.    Интелигентни функции: Някои от смесителите на Grohe са оборудвани с интелигентни функции като например датчици за движение или термостати, които автоматично регулират температурата на водата.

5.    Гаранция: Голямата част от продуктите на Grohe идват с гаранция, която може да бъде удължена в зависимост от модела.



Син бутон с редирект ВИЖ НАШИТЕ ПРОДУТКИ ТУК



Смесители Grohe Atrio


Grohe Atrio със сигурност няма да ви оставят безразлични. Тези модели имат 90° керамични вентили и Ypsilon дръжки. За по-удобно използване крановете имат висок въртящ се чучур, който е снабден с аератор, който регулира налягането на водата и нейната температура. Освен това омекотява и водата.


Колекцията успешно ще се впише във всеки интериор, украсявайки го.


Кухненските смесители Grohe Avina са предназначени за монтаж с един отвор. Тази система за монтаж ви позволява бързо и точно да инсталирате модела. Смесителите от тази колекция са практични и лесни за използване, тъй като имат висок чучур, който може да се върти във всяка посока. За да се избегне корозия или повреда на продукта, той е покрит със специално хромирано покритие. Хромираният блясък от своя страна украсява крана и подчертава неговите предимства.


Почитателите на модерния стил ще оценят кухненските кранове Grohe Essence.


Простотата и лаконичността са основните характеристики на колекцията. Базирани на комбинация от цилиндрични обеми, те въплъщават стил и функционалност. Крановете от тази колекция ще се впишат идеално в модерния интериор и ще му придадат специална „жар“. Следвайки новите технологии, производителят е предоставил в моделите от тази колекция прибиращ се чучур, който улеснява използването.

В крайна сметка, колекцията на Grohe е много разнообразна и предлага висококачествени, удобни и стилни смесители, които ще отговарят на нуждите на всеки клиент.



Черен бутон с редирект СТОЛОВЕ


Черен бутон с редирект ДНЕВНА


Черен бутон с редирект СПАЛНИ


Черен бутон с редирект ДЕТСКА


Черен бутон с редирект ГРАДИНА