Категории
Количка

Серийни кухни

Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантна и стилна кухня, за която приятелите ви да завиждат? Тази модулна система за кухненско обзавеждане е чудесен избор за модерен кухненски интериор. Тя включва горни и долни шкафове с вратички, декорирани с метални елементи към дръжките. Изработена е от качествено ПДЧ, което ѝ придава ..
741.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите стилна и модерна кухня? Не търсете повече, а вижте кухненско обзавеждане в цветова комбинация! Кухнята е израбтена от висококачествено ПДЧ. Горните и долните шкафове с вратички са декорирани с метални елементи към дръжките и са изработени от ПДЧ, което им придава здравина и стабилност. Корпу..
557.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите кухненски комплект с всичко необходимо и на изключително ниска цена? Този комплект разполага с достатъчно открити и закрити места за съхранение, за да приберете всичките си необходими уреди и продукти. Той е изработен от качествено ПДЧ, което му придава необходимата здравина и стабилност. Ос..
360.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Ако търсите елегантен и модерен кухненски комплект, вижте нашето предложение. Този завършен комплект с дължина 2,40 м. в бяло е изработен от корпус от ПДЧ и предна част от МДФ. Вратите и фронта са декорирани със златна патина в класически стил. Чекмеджетата са с водачи, което ги прави лесни за отвар..
1,095.00лв.
Класическа кухня Дили 2 м.
Изчерпан
Производител: ЕВРОМАР
Търсите кухня с класическа визия? Тази кухня е с модулен дизайн, който ви позволява да добавяте допълнителни шкафове според нуждите си. Кухнята се предлага в различни цветове, така че можете да изберете този, който най-добре подхожда на вашия интериор. Изработена е от качествен МДФ в цвят златен дъб..
774.00лв.
Комплект кухня Мадлен в ретро стил
Изчерпан
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви кухненския комплект Мадлен - вдъхновен от ретро стил кухненски комплект, който със сигурност ще придаде индивидуалност на вашето място за готвене. Изработен от качествено ПДЧ и МДФ, този комплект се предлага с всичко необходимо за обзавеждане на кухнята, включително горни и долни шкаф..
615.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Огромна колекция от серийни кухни! Поръчайте лесно и бързо онлайн серийни кухни на изгодна цена.