Категории
Количка

Детски скрин

Производител: ЕВРОМАР
Масата за повиване разполага с един шкаф и три чекмеджета, както и с практична отворена ниша. Масата за преповиване е изработена от ПДЧ с ламинирано покритие в бял цвят и плот от естествено дърво със затваряне. Дръжките на чекмеджетата са в цвят по ваш избор. Тя е идеална за съхранение на всички нео..
241.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този скрин е идеален за детската стая. Той има предно отваряне, което е чудесно за лесно използване. И се предлага в три различни цвята - зелен, розов и лилав - за да съответства на индивидуалността на вашето дете. Предлагат се и допълнителни дръжки - в зелено, розово и лилаво, за да съответстват на..
95.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Изработена от бяло ПДЧ с плот от естествена дървесина, тази маса за преповиване със сигурност ще осигури стилно и удобно място за вашето бебе. Дръжките могат да бъдат поръчани в цвят по ваш избор, а голямото чекмедже и двете вратички улесняват съхраняването на всички принадлежности за грижа за бебет..
196.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Тази красива детска етажерка е част от системата за детски мебели Сани. Основното предимство на системата Сани е, че можете самостоятелно да конфигурирате мебелите според нуждите на вашето дете. Рафт Сани е идеалното място, където детето ви може да съхранява своите играчки, книги и други вещи. Полиц..
70.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Голямо разнообразие от всякакви модели евтини детски скринове. Предлагаме детски скрин за дрехи, за играчки, дървен скрин за детска стая с намалени онлайн цени.