Категории
Количка

Двуетажно легло

Производител: HLM
Чекмеджетата в комплекта са в цвета на боровата дървесина и са за комбиниране с двуетажно легло. Те са с интегрирани дръжки в самия дизайн. Направени са от борово дърво и са лакирани за по-свеж външен вид. Данни за продукта:Размери: 885x205 mm Използвани материали: лакирана борова дървесина Комплект..
192.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви двуетажното легло с пързалка! Това фантастично легло е идеално за всяко дете, което обича да посреща приятели или просто иска да си има място за игра. Пързалката е чудесно допълнение към леглото, което го прави забавно и вълнуващо за игра на децата. Леглото разполага и с две легла, ко..
703.00лв.
Производител: HLM
Търсите забавна и вълнуваща мебел за детето си? Това красиво легло е не само стилно и шикозно, но и се предлага с пързалка, която със сигурност ще забавлява детето ви с часове. Допълнителните атракции правят това легло идеално за малчугани, които тепърва се учат да играят самостоятелно. Освен това ..
922.00лв.
Производител: HLM
Леглото на два етажа, ще се впише чудесно дори и в малка детска стая. Благодарение на изработката от масивно дърво, тази мебел ще издържи дори на най-оживените и много редовни игри. Допълнителните чекмеджета с които разполага леглото ще ви позволяват да съхранявате различни видове дребни предмети, ..
1,261.00лв.
Производител: HLM
Чекмеджетата са от борова дървесина, лакирани са и са с интегрирани дръжки в самата им форма. Комплект от две чекмеджета според снимката. Данни за продукта:Размери: 885x205 mm Използвани материали: лакирана борова дървесина Комплектът включва 2 чекмеджета...
192.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Търсите качествени и евтини двуетажни детски легла онлайн? Ние предлагаме двуетажно легло за деца, за момичета и момчета, от масив, от дърво. Не пропускайте нашата разпродажба на двуетажни легла с всякакви размери.