Категории
Количка

Двуетажно легло

Производител: HLM
Чекмеджетата в комплекта са в цвета на боровата дървесина и са за комбиниране с двуетажно легло. Те са с интегрирани дръжки в самия дизайн. Направени са от борово дърво и са лакирани за по-свеж външен вид. Данни за продукта:Размери: 885x205 mm Използвани материали: лакирана борова дървесина Комплект..
178.00лв.
Производител: GR BM
Размери: 97x201x160см...
541.00лв.
Производител: GR BM
Размери: 97x210x150 смРазмери за матрак : 90x200 см..
553.00лв.
Двуетажно легло със стълбичка и пързалка
Изчерпан
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви двуетажното легло с пързалка! Това фантастично легло е идеално за всяко дете, което обича да посреща приятели или просто иска да си има място за игра. Пързалката е чудесно допълнение към леглото, което го прави забавно и вълнуващо за игра на децата. Леглото разполага и с две легла, ко..
703.00лв.
Детско двуетажно легло
Изчерпан
Производител: HLM
Търсите забавна и вълнуваща мебел за детето си? Това красиво легло е не само стилно и шикозно, но и се предлага с пързалка, която със сигурност ще забавлява детето ви с часове. Допълнителните атракции правят това легло идеално за малчугани, които тепърва се учат да играят самостоятелно. Освен това ..
922.00лв.
Легло на два етажа с матраци - от чам
Изчерпан
Производител: HLM
Леглото на два етажа, ще се впише чудесно дори и в малка детска стая. Благодарение на изработката от масивно дърво, тази мебел ще издържи дори на най-оживените и много редовни игри. Допълнителните чекмеджета с които разполага леглото ще ви позволяват да съхранявате различни видове дребни предмети, ..
1,261.00лв.
Чекмеджета за детско легло
Изчерпан
Производител: HLM
Чекмеджетата са от борова дървесина, лакирани са и са с интегрирани дръжки в самата им форма. Комплект от две чекмеджета според снимката. Данни за продукта:Размери: 885x205 mm Използвани материали: лакирана борова дървесина Комплектът включва 2 чекмеджета...
192.00лв.
Двуетажно легло с матраци - бяло
Изчерпан
Производител: HLM
Двуетажните легла са добро решение, когато малкият размер означава, че децата трябва да споделят една стая. Те пестят място и дават на всяко малко дете част от личното пространство. Такъв е и случаят с представеното тук легло. Изработена е от лакирана борова дървесина и е декорирана в бели цветове, ..
1,338.00лв.
Двуетажно легло с матраци - елша
Изчерпан
Производител: HLM
Двуетажно, двойно легло, което ще бъде чудесно решение дори за малка детска стая. Важно е, че тази мебел е изработена от масивно дърво, благодарение на което ще издържи дори на най-оживените и много редовни игри. Допълнителните чекмеджета ви позволяват да съхранявате различни видове дребни предмети ..
1,261.00лв.
Двуетажно легло с пързалка и матрак - бяло
Изчерпан
Производител: HLM
Легло е двуетажно легло, което ще бъде оценено както от детето, така и от родителите му. Младежите ще бъдат възхитени от възможността да стават от леглото, докато възрастните ще харесат допълнителното пространство под леглото, което може да бъде подредено според нуждите - като допълнително място за ..
984.00лв.
Двуетажно легло с пързалка и матрак - елша
Изчерпан
Производител: HLM
Дървеното двуетажно легло е оборудвано допълнително с пързалка, която със сигурност ще се хареса на почти всяко дете. Това е много стабилна и безопасна мебел, която ще издържи на забавлението дори на най-енергичните деца. Благодарение на допълнителните атракции, тази мебел ще се превърне в чудесно м..
922.00лв.
Двойно легло + платформа за съхранение Рой - PU черен мат
Изчерпан
Производител: GR - BM
Двойно легло Рой с PU в черен матов цвят. Просто проектирана с подплатена външна кожа от PU, тази рамка за легло със сигурност ще внесе модерен стил във вашата спалня. Тази рамка за легло разполага и със система за съхранение на газлифт, която осигурява практично място за съхранение под матрака, лес..
948.00лв.
Двуетажно легло Нортън Ε8071.1 бял цвят
Изчерпан
Двуетажно легло с матраци  - бяло
Изчерпан
Производител: HLM
Двуетажните легла са добро решение, когато малкият размер означава, че децата трябва да споделят една стая. Те спестяват място и дават на всяко малко дете част от личното пространство. Такъв е и случаят с представеното тук легло . Изработена е от лакирана борова дървесина и декорирана в бели цветове..
1,205.00лв.
Двуетажно легло с пързалка и матрак  - бяло
Изчерпан
Производител: HLM
Леглото е двуетажно легло, което ще бъде оценено както от детето, така и от неговите родители. Младите хора ще бъдат доволни от възможността да стават от леглото, докато възрастните ще харесат допълнителното пространство под леглото, което може да бъде подредено според нуждите – като допълнително м..
958.00лв.
Двуетажно легло с пързалка и матрак  - елша
Изчерпан
Производител: HLM
Дървеното двуетажно легло е допълнително оборудвано с пързалка, която със сигурност ще се хареса на почти всяко дете. Това е много стабилна и безопасна мебел, която ще издържи забавлението дори на най-енергичните деца. Благодарение на допълнителни атракции, тази мебел ще се превърне в чудесно място..
878.00лв.
Легло Фидел
Изчерпан
Производител: GR BM
Размери: 158х215х107 см...
766.00лв.
Спалня Аполло 180
Изчерпан
Производител: GR BM
Размер: 192 x 218 x 116 смза матрак - 180 х 200 см..
1,718.00лв.
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Търсите качествени и евтини двуетажни детски легла онлайн? Ние предлагаме двуетажно легло за деца, за момичета и момчета, от масив, от дърво. Не пропускайте нашата разпродажба на двуетажни легла с всякакви размери.