Категории
Количка

Двойно егло 160x200см - сиво/златно

Двойно егло 160x200см - сиво/златно
Двойно егло 160x200см - сиво/златно
1,413.00лв.
или 24 вноски по 73.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: SG0685
  • 5-25 дни за доставка
на 12 вноски по 139.09 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Преглед при доставка
Отваряне на колета при доставка
Връщане в замяна
30 дни право на връщане
Двойното легло от SGL е чудесно решение за домашна спалня. Това е продукт, който съчетава класически вид и функционалност. Идеално подходящ за модерна и елегантна спалня, но също и в скандинавски или бляскав стил. Леглото Mirage е с елегантна, тапицирана, сива табла с видим вертикален капитон, който придава хармония и вкус на интериора. Мебелите са с вградена рамка, като матракът се закупува отделно. Mirage е монтиран на четири прави, метални крака във величествен златист цвят. Рамката на леглото, както и облегалката за глава, е тапицирана със сив плат. Леглото няма допълнителен контейнер за спално бельо. Моделът се предлага в два цветови варианта: сив и златен и зелен и златен, благодарение на които можете да създадете уникална аранжировка според индивидуалните нужди. Размери: - дължина 219 см - ширина 165 см - височина 108 см - площ за спане 160х200 см Материал: - кадифена материя, кран. 142 - метал, злато Налични цветови варианти: - сив / златен - зелен / златен Допълнителна информация: - леглото включва рамка

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Характеристики
Материал плат
Състояние на продукта За сглобяване
Цвят ЗЛАТО

Вижте още

Предлагаме този модел чудесно легло в почти класически дизайн. Четирите крака и рамката са свързани с предна и задна част от стилизирани метални елеме..
421.00лв.
Леглото е в класически дизайн вместо табла с метални елементи за декорация. Продава се без матрака.Данни за продукта:Размери: дължина: 209 см., ширина..
421.00лв.
Представяме ви идеалното легло за тези, които искат да имат лукс и разкош в спалнята си. Изработено от масивно дърво и метал, това легло със сигурност..
284.00лв.
Едно спално легло, чийто дизайн създава чудесна спалня. Изключително красива конструкция с табла декорирана като мидена черупка. Леглото има и голямо ..
1,188.00лв.
Търсите легло, което ще ви накара да се почувствате като крал или кралица? Това луксозно легло е изработено от висококачествена дървесина и метал и се..
425.00лв.
Леглото е идеалното за тези, които търсят нещо модерно и шикозно. Със своите изчистени линии и комбинация от цветове това легло със сигурност ще напра..
386.00лв.

Последно разглеждани

Двойното легло от SGL е чудесно решение за домашна спалня. Това е продукт, който съчетава класически вид и функционалност. Идеално подходящ за модерн..
1,413.00лв.