Категории
Количка

Тапицирано нощно шкафче - сиво кадифе

Тапицирано нощно шкафче - сиво кадифе
Тапицирано нощно шкафче - сиво кадифе
319.00лв.
или 9 вноски по 38.63лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: HLM0662
  • 5-25 дни за доставка
на 12 вноски по 31.40 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Преглед при доставка
Отваряне на колета при доставка
Връщане в замяна
30 дни право на връщане
Търсите елегантно и стилно нощно шкафче, което да добавите към спалнята си? Това нощно шкафче е изработено от мека и приятна на допир кадифена материя, която лесно се поддържа чиста. Сивите цветове перфектно се съчетават с черните дръжки на чекмеджетата във формата на копчета, създавайки стилна структура, която ще бъде истинска украса на интериора. В допълнение към просторния работен плот моделът е оборудван и с две изтеглящи се чекмеджета, в които можете да съхранявате дребни аксесоари. С толкова много страхотни характеристики сивото нощно шкафче е идеалното допълнение към всяка спалня.

Данни за продукта:
Размери: ширина 48см., дълбочина 41см., височина 54см.
Използвани материали: кадифена тъкан

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Характеристики
Материал плат
Състояние на продукта За сглобяване

Вижте още

Практично нощно шкафче, с чекмедже, ниша и плот. Изработено от мебелен борд, с много компактна и ергономична форма. Можете да го ползвате в спалня, де..
163.00лв.
Компактно нощно шкафче на четири дървени крачета в златист оттенък. Белият корпус има едно чекмедже с масивна дръжка и една ниша. Горната част на шкаф..
191.00лв.
Търсите красиво и практично допълнение към спалнята си? Това красиво нощно шкафче е изработено от масивна дървесина и прахово боядисан метал и е снабд..
194.00лв.
Нощното шкафче Хария е практично с чекмедже и ниша, което е идеално за съхранение на всички необходими вещи през нощта. Използваните материали са ПДЧ ..
116.00лв.
Малкото нощно шкафче е със семпъл стил, който лесно ще се съчетае с много аранжировки. Ще изглежда чудесно както в модерни, така и в класически интери..
140.00лв.
Търсите нощно шкафче, което да се съчетае идеално с другите ви мебели? Това е мебел със семпъл стил, която лесно ще се съчетае с много аранжировки. Ще..
140.00лв.

Последно разглеждани

Търсите елегантно и стилно нощно шкафче, което да добавите към спалнята си? Това нощно шкафче е изработено от мека и приятна на допир кадифена материя..
319.00лв.