Категории
Количка

Бар стол S131 с нестандартен дизайн

Бар стол S131 с нестандартен дизайн
Hot
Бар стол S131 с нестандартен дизайн
87.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: EVRM0316
  • 1-5 дни за доставка
Преглед при доставка
Отваряне на колета при доставка
Връщане в замяна
30 дни право на връщане
Представяме ви идеалното допълнение към вашия ресторант или домашен бар! Този елегантен бар стол е оборудван със стабилна метална основа, здрава поставка за крака и механизъм за регулиране на височината. Меката седалка и стилната облегалка са тапицирани с висококачествена тапицерия, което го прави практичен и красив бар стол. Изключително елегантен и стилен, с ефектен и необичаен дизайн, бар стол S131 ще се впише идеално във вашия интериор. Височината на стола може да се регулира благодарение на повдигащия механизъм. Предлага се в три цвята на седалката - бял, червен или черен. Така че не чакайте повече, а поръчайте своя бар стол още днес!

Данни за продукта:
Размери: Ш/Д/В: 44/38/90-111 см.
Материал: ABS лакирана пластмаса, Хромиран метал
Цвят на седалката: бял, червен, черен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Характеристики
Цвят БЯЛ

Вижте още

Представяме ви бар стол в черно луксозно кадифе! Тази стилна и модерна табуретка е идеална за използване в рустикални кухни, барове и ресторанти. Мета..
328.00лв.
Бар столът е модел, проектиран в ретро естетика, който благодарение на използваните цветове и изразителната текстура придобива специфичен вид. Седалка..
212.00лв.
Търсите стилно и удобно допълнение към вашия бар стил и обзавеждане? Тази практична мебел е тапицирана с висококачествена екологична кожа, която не са..
172.00лв.
Бар стол H-17 е интересно и оригинално решение за модерни и стилни интериори. Табуретката се предлага в широка гама от цветове, така че може свободно ..
143.00лв.
Бар столът се предлага в красиви цветови варианти. Модерна мебел от хромирана стомана и еко кожа. Изберете стил и удобство в едно и поръчайте още днес..
191.00лв.
Бар столът е интригуваща алтернатива на столовете и табуретките, която би изглеждала чудесно до кухненския остров или бара в дневната. Модернистично и..
372.00лв.

Последно разглеждани

Представяме ви идеалното допълнение към вашия ресторант или домашен бар! Този елегантен бар стол е оборудван със стабилна метална основа, здрава поста..
87.00лв.