Изборът на подходяща алуминиева дограма, която да подхожда на мебелите в дома ви, може да бъде предизвикателство. Има различни фактори, които ще трябва да вземете предвид, преди да вземете окончателно решение. Ето няколко неща, които можете да имате предвид, за да намерите правилната комбинация.


Дограма от алуминиева дървесина


Използвайки алуминиева дървесина, можете да сте сигурни, че ще имате качествено изработен продукт, който ще издържи години напред. Известно е, че материалът е издръжлив и ще издържи на износването на натовареното домакинство. Той също така ви позволява да създадете привлекателен дом, в който е удоволствие да бъдете. Освен това той е идеален кандидат за естетически привлекателен и добре поддържан екстериор. Материалите са устойчиви и на повечето често срещани строителни дефекти. Следователно не е изненадващо, че това е най-издръжливият материал в къщата.


Бояджийска лента и хартия


Независимо дали работите с мебели с алуминиева дограма, бояджийската лента и хартията могат да ви помогнат да създадете чист завършек и остри линии. Предлагат се няколко вида маскираща лента и е важно да изберете най-добрия тип за съответната работа.



Например,  лента със средна адхезия, която осигурява ясни ръбове и чисто отстраняване е добра идея. Те често съдържат супер абсорбиращ полимер, който реагира с водата в латексната боя. Тази лента има безопасен период за отстраняване от 14 дни. Препоръчва се за използване върху груби повърхности. Може да се отстрани лесно от грапави повърхности.

Предимства на алуминиевата дограма за дома ви


Превъзходна топлоизолация



Син бутон с редирект ВИЖ НАШИТЕ ПРОДУТКИ ТУК



Използването на превъзходна топлоизолация в прозорците на вашия дом може да осигури целогодишен комфорт, като същевременно запази семейството ви в безопасност. Въпреки лекия си състав, алуминият притежава четири пъти по-висока топлопроводимост от стоманата. Въпреки че едно добре изолирано стъкло може да предложи подобна топлоизолация, то не може да се сравнява с производителността на прозоречна система по поръчка. С малко проучване ще намерите най-подходящия вариант за вашия дом. С продукти с превъзходно качество от водещи производители можете да направите интелигентния избор и да освежите дома си с най-новото и най-доброто подобрение на дома.


Водоустойчивост


Независимо дали избирате да поставите алуминиева дограма с други мебели и мебели или просто планирате да построите нов дом, има няколко важни фактора, които трябва да имате предвид. По-специално, трябва да знаете как да проектирате прозорци, които ще бъдат устойчиви на влага. Това е така, защото влагата може да проникне в стенната система, причинявайки мухъл или други проблеми.





Първото нещо, което трябва да имате предвид, е материалът, от който е изработена дограмата. Дървото, стоманата и алуминият имат различна топлопроводимост. Тези разлики могат да повлияят на изолацията около прозореца.


Когато използвате метал, трябва да сте сигурни, че инсталирате обшивка, която ще се простира на няколко инча извън рамката. Също така трябва да се уверите, че обшивката е запоена водонепроницаемо.


Естетика


Използването на алуминия в най-добрата му полза може да доведе до подобрен вътрешен климат и подобрени мерки за безопасност в дома, които са добре дошла промяна в темпото. Що се отнася до алуминиевите прозорци и врати, ще намерите изобилие от тях и множество персонализирани размери и покрития, които да отговарят на вашия бюджет и стил. Най-важният атрибут е качеството на използваните материали. В резултат на това ще откриете, че облицованият с алуминий дом и вашият облицован с алуминий гараж и работилница са удоволствие да влезете. Поддържането му чисто и подредено е лесно благодарение на многото продукти за поддръжка и почистване, които се предлагат. Сред многото налични опции, специализиран екип ще се погрижи вашето жилище с алуминиева облицовка да е в най-добро състояние по всяко време. Не на последно място, към различните видове алуминиева дограма може да се добавят комарници, които да ви предпазват от насекоми и вредители. 



Черен бутон с редирект СТОЛОВЕ


Черен бутон с редирект ДНЕВНА


Черен бутон с редирект СПАЛНИ


Черен бутон с редирект ДЕТСКА


Черен бутон с редирект ГРАДИНА