Категории
Количка

Кухненски шкаф

Производител: ЕВРОМАР
Търсите стилен и функционален шкаф за вашата кухня? Този шикозен шкаф е идеален за съхранение на всички кухненски принадлежности. Механизмът за плавно затваряне гарантира, че предметите ви са прибрани безопасно, а металната дръжка му придава елегантен и стилен вид. Изработен от: ПДЧ за корпуса и лец..
87.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви високия витринен шкаф Оля! С две витрини и две солидни врати този стилен елемент е идеален за подреждане на вашите продукти. Изчистените линии и семплият дизайн придават на магазина ви изчистен и професионален вид. Високият витринен шкаф е и модулен, което го прави лесен за персонализ..
466.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви вратата на съдомиялната машина с дръжка от патиниран метал! Тази елегантна и стилна врата е идеална за тези, които искат кухнята им да се отличава от останалите. Със своята метална дръжка вратата добавя нотка на лукс към вашата кухня. А с елегантния си дизайн тя ще направи кухнята ви ..
78.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този красив и функционален шкаф е идеален за вашата вградена фурна. Той има три врати с вертикално отваряне, което улеснява достъпа до вашата фурна. Свободното пространство е идеално за вашата вградена фурна и се предлага с механизъм за плавно затваряне с метални дръжки за лесна употреба. Регулируем..
402.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да добавите допълнително място за съхранение в кухнята си? Този красив шкаф се предлага в цвят златен дъб крафт с вратички в графитено сиво и е част от модулна система за кухня Арик, с механизъм за плавно затваряне. Подходящ е за съхранение на всички необходими кухне..
268.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си уреди? Не търсете повече, а вижте Арик за абсорбатор! Този горен кухненски шкаф е с две вратички и е част от модулна система за кухня Арик в цвят златен дъб крафт с вратички в графитено сиво. С височина, подходяща за монтаж на абсорбатор..
260.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви кухненския шкаф Арик! Този красив и изключително функционален кухненски шкаф е част от модулна система Арик, която ще направи живота ви много по-лесен. Кухненският шкаф се предлага в покритие златен дъб крафт с вратичка в графитено сиво и разполага с механизъм за повдигане на вратички..
264.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Горният кухненски шкаф Колибър с една врата е част от модулна кухненска система в цвят златен дъб крафт с врата в графитено сиво. Той има механизъм за плавно затваряне, който осигурява сигурно и надеждно затваряне. Елегантният дизайн на този шкаф го прави идеално допълнение към всяка кухня. Той разп..
196.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този универсален елемент е идеален за всяка модулна кухня. Той се отличава с елегантен дизайн и механизъм за плавно затваряне, който гарантира безпроблемно използване. Освен това патинираната му метална дръжка му придава елегантност. Но това не е всичко - има и вградена приставка за абсорбатор, коят..
141.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантно и стилно допълнение към кухнята си, което ще придаде висок стил? Това красиво изделие е част от модулна система за кухня Арик в цвят златен дъб крафт с вратички в графитено сиво, с механизъм за плавно затваряне. Той е идеален за съхранение на всички необходими кухненски принадлежно..
342.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този отворен шкаф е идеален за вашата кухня. Той има два рафта за горния ред и е изработен от висококачествено ПДЧ в цвят орех. Той е лесен за инсталиране и се предлага с доживотна гаранция. Затова поръчайте своя още днес!Данни за продукта: Размери: дължина 15 см. широчина 30 см., височина 72 см. Цв..
36.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви горния шкаф Герт! Този многофункционален шкаф е идеален за съхранение на ежедневните ви вещи от първа необходимост. Той е снабден с механизъм за плавно затваряне с метална дръжка, което го прави лесен за отваряне и затваряне. Издръжливата конструкция гарантира дълготрайна употреба, а ..
115.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този шкаф разполага с механизъм за плавно затваряне и с метални дръжки, което го прави лесен за отваряне и затваряне. Изработен от ПДЧ за основата, а за лицето МДФ с ПВЦ. Елегантното черно покритие ще добави нотка елегант..
170.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите стилно и практично решение за съхранение в кухнята си? Този шкаф е част от модулната кухненска система Дейс и разполага с механизъм за плавно затваряне с метални дръжки. Той е идеален за съхранение на всички необходими кухненски принадлежности и със сигурност ще добави нотка елегантност към ..
138.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този елегантен и стилен шкаф е идеален за съхраняване на най-важните ви кухненски принадлежности, а механизмът за плавно затваряне гарантира, че вещите ви ще се съхраняват безопасно и сигурно. Освен това металната дръжка ..
115.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този стилен шкаф е идеален за всяка модерна кухня. Елегантното черно покритие със сигурност ще допълни всеки интериор, а заоблените вратички добавят нотка елегантност. Механизмът за плавно затваряне гарантира лесно и удобно ползване. Изработен от ПДЧ за корпуса и МДФ с ПВЦ за лицето. Независимо дали..
164.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и универсален кухненски шкаф? Този красив шкаф има елегантен дизайн, който ще добави нотка лукс към всяка кухня. Той се предлага в цвят златен дъб крафт с графитено сива врата, което го прави идеално съчетание за всеки интериор. Колибър също е част от модулна кухненска система, так..
223.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите стилен и практичен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този елегантен и стилен шкаф е идеален за съхранение на всичко - от тенджери и тигани до готварски книги и прибори. Механизмът за плавно затваряне гарантира, че предметите ви ще се съхраняват сигурно и безопасно, а патини..
97.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите красива и функционална мебел за кухнята си? Този шкаф с две врати е идеален за съхраняване на основните ви кухненски принадлежности и има механизъм за плавно затваряне, за да бъде всичко безопасно и сигурно. Освен това металните дръжки му придават елегантен и стилен вид. Така че не чакайте п..
157.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този шкаф е снабден с механизъм за плавно затваряне с метална дръжка, което го прави лесен за отваряне и затваряне. Освен това се предлага в красиво черно покритие, идеално за всяка кухня. Независимо дали съхранявате съдо..
99.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Представяме ви горния шкаф Герт! Този елегантен и стилен шкаф е идеален за всяка модулна кухненска система. С механизъм за плавно затваряне и метална дръжка този шкаф е едновременно издръжлив и лесен за използване. Ореховото покритие привлича погледа и ще добави нотка лукс към всяка кухня. Изработен..
132.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този шкаф разполага с механизъм за плавно затваряне на марката с метални дръжки, което улеснява отварянето и затварянето му. Освен това се предлага в красиво черно покритие, което ще добави нотка елегантност във всяка кух..
123.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Търсите елегантен и стилен начин да съхранявате кухненските си принадлежности? Този привличащ вниманието шкаф се отличава със заоблени врати с витрина, която е идеална за показване на най-ценните ви вещи. Освен това той се предлага с механизъм за плавно затваряне. Независимо дали искате да добавите ..
271.00лв.
Производител: ЕВРОМАР
Този шкаф с витрина е идеален за вашата кухненя. Той разполага с механизъм за плавно затваряне с метални дръжки. Двете вратички улесняват достъпа до елементите от горния ред, а витрината осигурява свежест. Изработен е от качествени материали: ПДЧ за основат, лицева част – МДФ с ПВЦ и витрината от ст..
219.00лв.
Показва 1 до 24 от 92 (4 страници)

Ние предлагаме разнообразие от евтини кухненски шкафове. Вижте онлайн кухненски шкафове за вграждане, за ъгъл, за вградена печка, за аспиратор, кухненски колонен шкаф, за плот и фурма, за бутилки, за тераса, кухненски шкафове с практични размери, горни и долни шкафове, дървени кухненски шкафове, от МДФ, ПДЧ. Поръчайте луксозни кухненски шкафове по-изгодно като се възползвате от нашите намаления и разпродажба.