Категории
Количка

Пейка със стойка за обувки

Пейка със стойка за обувки
Пейка със стойка за обувки
Пейка със стойка за обувки
Пейка със стойка за обувки
Пейка със стойка за обувки
136.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: HLM1304
  • 5-25 дни за доставка
на 12 вноски по 13.39 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Преглед при доставка
Отваряне на колета при доставка
Връщане в замяна
30 дни право на връщане
Представяме ви нашата нова и стилна пейка със стойка! Пейката представлява изчистена структура, издържана в скандинавски стил, която би била идеална за модерна зала. Малката форма е комбинация от единична седалка, тапицирана в ясенова дамаска, с високофункционална поставка за обувки. Седалката ще ви позволи удобно да обуете или събуете обувките си, които след това можете да поставите точно под нея. Рамката на модела е изработена от масивна бамбукова дървесина, която е изключително издръжлив, здрав и естетически издържан материал - топлият цвят на дървото ще подчертае скандинавския характер на спретнатата стая. Пейката е перфектно допълнение към всяка стая и би била идеална за всеки човек, който иска да добави стил и функционалност в дома си. Независимо дали организирате семейна среща или просто искате да добавите малко лукс в дома си, тази елегантна и стилна пейка с поставка е идеалният избор!

Данни за продукта:
Размери: ширина 60см., дълбочина 33см., височина 50см.
Използвани материали: бамбуково масивно дърво, плат

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Характеристики
Състояние на продукта За сглобяване
Цвят СИВ

Вижте още

Търсите начин да съхранявате обувките си, който да е едновременно стилен и практичен? Тази красива мебел е изработена от ламинирана мебелна плоскост и..
204.00лв.
Търсите начин да придадете модерен стил на дома си? Тази универсална закачалка е идеална за всяка обстановка, а цвета ще придаде на пространството ви ..
70.00лв.
Тази елегантна и стилна закачалка е идеална за тези, които искат да поддържат дрехите си подредени и да изглеждат по най-добрия начин. Интелигентният ..
172.00лв.
Представяме ви идеалната закачалка за всяко антре. Със своя класически вид и чиста функционалност закачалката е елегантно решение за всяко антре. Изкл..
54.00лв.
Търсите универсално и стилно решение за съхранение? Този шкаф е с две врати и едно чекмедже, което го прави идеален за съхранение на всичките ви необх..
188.00лв.
Този гардероб е част от модулната система на Борна, която ви позволява да създадете уникален дизайн, който може да се използва в различни комбинации и..
291.00лв.

Последно разглеждани

Представяме ви нашата нова и стилна пейка със стойка! Пейката представлява изчистена структура, издържана в скандинавски стил, която би била идеална з..
136.00лв.
Екстравагантен и изключително удобен стол за геймъри с перфектна визия.Пълен комфорт и наслада ще почувствате, ползвайки стола. Кобинирани жълто и чер..
326.00лв.
Независимо дали търсите стилна мебел, която да добавите към хола си, или нещо, което да внесе усещане за чистота и простор в интериора ви, Лори е идеа..
199.00лв.