Категории
Количка

Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат

Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
Рафт FORN POL/160 бял гланц / черно мат
123.00лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: BRW0131
  • 25 дни за доставка
на 12 вноски по 12.11 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Преглед при доставка
Отваряне на колета при доставка
Връщане в замяна
30 дни право на връщане
Колекцията Forn включва мебели с минималистичен дизайн, който създава уют. Модулите от серията могат да се комбинират при обзавеждане на дневна, антре или детска стая.Цялостното оборудване на всекидневната няма да е пълно без практичен рафт Forn със структура, която осигурява място за книги и декоративни дребни предмети.Благодарение на стенния рафт с размери 156 × 25 см можете да използвате място на стената, което е важно особено в по-малки стаи. Можете да го окачите над телевизора и така да завършите подредбата на телевизионния ъгъл. Неговата структура и дизайн ви дават възможност да го използвате както за декоративни, така и за функционални цели. Разделянето на две зони: затворена ниша и открита, дава още повече възможности.Оригиналният стил на колекцията се подчертава от цветовете, налични в 4 варианта: бял гланц, дъб делано тъмен/черен мат, дъб делано тъмен/бял гланц, бял гланц/черен мат. Със сигурност ще изберете нещо за себе си!Вижте всички възможности, предлагани от колекцията Forn. Допълнете комплект мебели или изберете отделни елементи от модулната система.Технически характеристики на Рафт FORN:Дълбочина: 22 см;Широчина: 156 см;Височина: 25 см;Тегло: 12,55 кг;Материал: ПДЧ;Цвят: бял гланц и черен мат.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Характеристики
Цвят БЯЛ, ЧЕРЕН

Вижте още

Бамбукова библиотека Bugy
Изчерпан
Търсите библиотека, която да придаде свеж нюанс на интериора ви? Изработена от бамбуково масивно дърво, библиотеката Bugy ще ви впечатли на момента. С..
287.00лв.
Компактно и комфортно кресло за релакс, изработено от здрава метална конструкция, тапицирана с устойчива на износване, и приятна на допир материя в цв..
638.00лв.
Представяме ви Бевърли! Това елегантно и стилно кресло е идеално за вашия дом или офис. Меко, удобно и стилно в креслото ще се насладите на пълен рела..
985.00лв.
Изключително съвременно решение за кресло с опции за масаж. Фотьойлът е оборудван с облегалка за глава и удобни подлакътници. Малък панел ви позволява..
1,914.00лв.
С красивият си ретро дизайн, тази библиотека ще даде много топлина и положителна енергия в дома ви. Моделът е изработен от ламиниран многоцветен мебел..
440.00лв.
Библиотеката е идеалното решение за вашия дом или офис. Разполага с 4 рафта, на които може да разположите книги и други вещи. Висококачествена изработ..
127.00лв.

Последно разглеждани

Колекцията Forn включва мебели с минималистичен дизайн, който създава уют. Модулите от серията могат да се комбинират при обзавеждане на дневна, антре..
123.00лв.